Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις

bwin – Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/11/2021 14:29
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Ακόμα μία εβδομάδα ξεκινά, με σούπερ αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα! Το κουπόνι γεμίζει με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τις μάχες των ελληνικών ομάδων στα παρκέ της EuroLeague!

bwin – Χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και Build A Bet* στα μεγάλα παιχνίδια. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στα καθ ημάς, o 6 ος γύρος του Κυπέλλου ξεκινά και οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνουν την Τετάρτη, στην αρένα διεκδίκησης του τροπαίου! Τη δυσκολότερη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός που περιμένει τον Βόλο, την ώρα που ΑΕΚ και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν Κηφισιά και Λεβαδειακό, αντίστοιχα. Τέλος, δοκιμασία με τη Λάρισα περιμένει τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της εκστρατείας διατήρησης των κεκτημένων του! bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Premier League. |21+

Εμβόλιμη αγωνιστική, αλλά με σούπερ ντέρμπι στην Premier League, αφού το Λίβερπουλ χωρίζεται στα δύο για την αναμέτρηση του Γκούντισον Παρκ, ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ (01/12). Μεγάλο ματς θα υποδεχθεί και το Μάντσεστερ, με τη Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί την Άρσεναλ (02/12), στη μονομαχία δύο ομάδων που προσπαθούν να ακολουθήσουν τους πρωτοπόρους του πίνακα και κάθε απώλεια τους φέρνει όλο και πιο μακριά από τον στόχο τους.

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Ευρωπαϊκών μαχών… συνέχεια για τους «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ που ταξιδεύουν στη Ρωσία για την 13 η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός, μετά τη Ζενίτ θα κληθεί να ανταπεξέλθει στο άντρο της ΤΣΣΚΑ (02/12), ενώ ο Ολυμπιακός, μετά το Μιλάνο, θα ταξιδέψει στο Καζάν για τον αγώνα με την Ούνικς (03/12).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.