Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα με 4.75, με φόρα ο Τικίνιο στο 4.40

Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα με 4.75, με φόρα ο Τικίνιο στο 4.40

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/11/2021 13:43
Εντός έδρας οι αιώνιοι την Κυριακή, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Super League!

H δράση στη Super League συνεχίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (15:00), όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Βόλο στο 'Γ. Καραϊσκάκης'. Οι Πειραιώτες είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, καθώς μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ επικράτησαν 1-0 στο Φάληρο και της Φενέρμπαχτσε, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League! Χρυσή αλλαγή για τον Μαρτίνς και ήρωας της τελευταίας στιγμής ο Τικίνιο, που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 90' από ασίστ του κορυφαίου Ρέαμπτσουκ.

Ο Βόλος μετά το εκρηκτικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μοιάζει να έχει ξεφουσκώσει. Πηγαίνει στο Φάληρο μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες και τρεις συνολικά στα πέντε τελευταία ματς, όπου κατέκτησε δύο βαθμούς από τις ισοπαλίες σε Τούμπα και Νίκαια. Συνεχίζει να έχει επιθετική φιλοσοφία η ομάδα του Αμπασκάλ, είναι επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά, ρισκάρει αλλά αδυνατεί να βελτιώσει την εικόνα της στα μετόπισθεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και μοιάζει δεδομένο πως ο Τικίνιο θα πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση. Έχουν το μομέντουμ οι 'ερυθρόλευκοι' και μαζί τον τρόπο να επιβάλλουν το παιχνίδι τους, με τον Βραζιλιάνο φορ στην κορυφή της γραμμής κρούσης έτοιμο να δώσει τις λύσεις στο γκολ. Να σκοράρει ο Τικίνιο 2+ γκολ κόντρα στο Βόλο, στο 4.40 της Stoiximan.Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα (19:30). Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα - σοκ στο Περιστέρι με σκορ 2-0 από τον Ατρόμητο, βλέποντας τον άλλοτε φορ του Ευθύμη Κουλούρη, να τον πληγώνει δις. Με αποτέλεσμα να μείνει ο 'Δικέφαλος' στο -7 από την κορυφή.

Την Πέμπτη πάντως η ομάδα του Λουτσέσκου έβγαλε αντίδραση, έφυγε με το 0-0 από την Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν και πλέον κρατά την τύχη στα δικά της χέρια όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Για τον Άρη πάλι, είναι ένα ντέρμπι αποδείξεων. Το σοκ της συντριβής από τον ΠΑΣ δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί και ο Άκης Μάντζιος με τους συνεργάτες του προσπάθησαν όλη την εβδομάδα να προετοιμάσουν τους παίκτες και ψυχολογικά, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ο Άρης ξέρει πως πρέπει πρώτα να εμφανιστεί πνευματικά έτοιμος για το 90λεπτο της Τούμπας, ματς το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο τεστ χαρακτήρα για τους 'κίτρινους' στη σεζόν.

Με βάση όσα προηγήθηκαν για τις δύο ομάδες τις τελευταίες μέρες αλλά και την ιστορία τους, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει άλλους βαθμούς, ο Άρης θέλει να δώσει απαντήσεις και την στις έξι τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα του 'Δικεφάλου' έχει πάρει πέντε φορές την ισοπαλία. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή το ντέρμπι της Τούμπας, σε απόδοση 4.75 στη Stoiximan.

Την ίδια ώρα στη Λεωφόρο (19:30), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι 'πράσινοι' έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη τους στη Λαμία, πετυχαίνοντας 'διπλό' με ανατροπή για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια στο πρωτάθλημα! Τα χαμόγελα επέστρεψαν και για τους Αγρινιώτες, που μετά από ένα σερί ηττών και κακών εμφανίσεων, επέστρεψαν στα τρίποντα με το 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του, ο Παναιτωλικός παίζει επιθετικά, αναζητά το υψηλό τέμπο και δεν φοβάται να ρισκάρει στο χορτάρι. Αυτή η φιλοσοφία ταιριάζει στον Παναθηναϊκό, που είναι δυνατός φέτος στη Λεωφόρο και εξαιρετικά επικίνδυνος όταν βρίσκει χώρους για να αναπτυχθεί.

Με τον Καρλίτος νοκ άουτ, ο Μακέντα θα είναι ξανά στην ενδεκάδα, με τον Ιταλό φορ να δείχνει σε καλή κατάσταση και να σκοράρει στη νίκη επί της Λαμίας. Να βρει ξανά δίχτυα ο Μακέντα και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, σε απόδοση 2.87 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές