Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ 0-0: Η πρόκριση έμεινε «ανοιχτή» (video)

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ 0-0: Η πρόκριση έμεινε «ανοιχτή» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/11/2021 21:40
Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 στο κεκλεισμένων των θυρών εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ανέβηκε στους 8 βαθμούς και συγκατοικεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τη Σλόβαν, ωστόσο οι Σλοβάκοι υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Κοπεγχάγη έκανε «περίπατο» στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς κι επικράτησε 4-0. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Δανοί «κλείδωσαν» την πρωτιά φτάνοντας στους 12 πόντους, με τους ηττημένους να παραμένουν χωρίς πόντο.

Πλέον τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία «στροφή» όπου ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν για να προκριθεί. Η ελληνική ομάδα θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στην Τούμπα, την ώρα που οι Σλοβάκοι θα δοκιμαστούν στη Δανία από την Κοπεγχάγη.

Καλύτερος αλλά άστοχος ο ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες δεν είχαν διάθεση για να ρισκάρουν στο ξεκίνημα του αγώνα και το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης δεν είχε αρκετές καλές στιγμές. Στο 25' ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε σε καλή θέση και πλάσαρε, με τον Τσόβαν να μπλοκάρει αρκετά εύκολα.

Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Σίντκλεϊ γύρισε παράλληλα στην περιοχή και ο Μπίσεσβαρ αστόχησε αμαρκάριστος από το «ύψος» του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους μεγάλη στιγμή στο 43'. Ο Βάις βρήκε αμαρκάριστο τον Μεντβέντεφ κι εκείνος σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Λίγες φάσεις και... αναμενόμενη ισοπαλία

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν μία μεγάλη στιγμή στο 60'. Έπειτα από σέντρα από αριστερά, ο Γκριν πήρε την κεφαλιά, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει σταθερά πάνω στη γραμμή της εστίας του.

Η πρώτη απειλή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στην επανάληψη καταγράφηκε στο 78'. Μετά από ωραία αντεπίθεση και μπαλιά του Σβαμπ για τον Σβιντέρσκι, ο τελευταίος από πολύ καλή θέση σούταρε απελπιστικά άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν ξανά ο Σβιντέρσκι εκείνος ο οποίος λίγο έλειψε να σκοράρει, με το σουτ που δοκίμασε από πλάγια να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 89' ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ. Σε μία ωραία αντεπίθεση ο Μιτρίτσα βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ του κόντραρε και δεν κατέληξε στην εστία.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και θα περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να δουν ποια θα προκριθεί.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (90' Ντε Σίλβα), Άγκμπο, Ιμπραχίμ (90' Μραζ), Γκριν (71' Τσάβριτς), Βάις, Ζμραλ (70' Ντράζιτς), Χέντι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46' Μιχάι), Σίντκλεϊ, Εσίτι (64' Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Ελ Καντουρί (72' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (71' Σβιντέρσκι)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.