Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με τον Ράνγκνικ η Γιουνάιτεντ για την τεχνική της ηγεσία

Συμφώνησε με τον Ράνγκνικ η Γιουνάιτεντ για την τεχνική της ηγεσία

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/11/2021 17:36
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ραλφ Ράνγκνικ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όπως αποκαλύπτει η αγγλική ιστοσελίδα «Athletic» ο Γερμανός τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ράνγκνικ προκειμένου να αναλάβει την ομάδα ως το τέλος του καλοκαιριού όταν και θα συζητηθούν εκ νέου οι όροι συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ράνγκνικ είναι διευθυντής ποδοσφαίρου στην Λοκομοτίβ Μόσχας από την οποία αναμένεται να αποχωρήσει. Ο 63χρονος Γερμανός έχει χτίσει ένα μεγάλο όνομα ειδικά στη χώρα του καθώς είναι ο άνθρωπος που φρόντισε να χτίσει τα πρότζεκτ των Χόφενχαϊμ και Λειψία.

Μάλιστα το καλοκαίρι τα είχε βρει σε όλα με τη Μίλαν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, αλλά οι «ροσονέρι» άλλαξαν γνώμη τελευταία στιγμή και αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Στέφανο Πιόλι.

Ο Ράνγκνικ δεν θα βρεθεί στον πάγκο για το ντέρμπι με την Τσέλσι την Κυριακή με τον Κάρικ να αναμένεται να είναι και πάλι αυτός που θα οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.