Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Ζημιά» για τον Καρλίτος, «τρέχει» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: «Ζημιά» για τον Καρλίτος, «τρέχει» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/11/2021 15:53
Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καρλίτος στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα (28/11, 19.30) και με τον Βόλο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ισπανό να κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις αρχές του Δεκέμβρη.

Ο στράικερ των «πράσινων» έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και είναι ο πρώτος σκόρερ όχι μόνο του «τριφυλλιού» αλλά και ολόκληρης της Super League Interwetten έχοντας πετύχει 8 γκολ μέχρι στιγμής.

Παρ' όλα αυτά αποχώρησε τραυματίας, στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Καρλίτος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο κι αυτό θα τον κρατήσει έξω για περίπου δέκα ημέρες.

Από τον αγώνα με τους Αγρινιώτες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα λείψει και ο Ραμόν Λούντκβιστ. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα κόντρα στη Λαμία και θα ακολουθήσει θεραπεία.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά θα επιστρέψει στις προπονήσεις των «πράσινων» από την προσεχή Δευτέρα (29/11).

Τέλος το «τριφύλλι» ενημέρωσε ότι ο Ζβόνιμιρ Σάρλια θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 14η αγωνιστική.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.