Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Είμαι και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Είμαι και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/11/2021 15:45
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «άστραψε και βρόντηξε» στη συνέντευξη Τύπου πριν τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (25/11, 19.45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ρουμάνος προπονητής των «ασπρόμαυρων» συνδέθηκε μέσω δημοσιευμάτων στη χώρα του, με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ο ίδιος όμως απάντησε σε επιθετικό τόνο κι έκανε λόγο για «άρρωστα» μυαλά.

Παράλληλα σχολίασε και την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Σλοβάκους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον ελεύθερο χρόνο μου, για οποιαδήποτε συνάντηση ή φαγητό θα πάω, δεν υπάρχει τίποτα για να σχολιάσω, γιατί ήταν μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που ήταν ξανά στην πόλη. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, δεν ξέρω ποιο άρρωστο μυαλό πήρε αυτή την φωτογραφία και δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Για να το τελειώσω το θέμα ο ίδιος, είναι μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που έχει ξαναγίνει στο ίδιο εστιατόριο, απλά δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό το κομμάτι.

Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περισσότερο, είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι εδώ».


Για τον αγώνα με τη Σλοβάν κι αν θυμίζει το ματς με Ριέκα: «Είναι ένα παιχνίδι που είναι τελικός παρόλο που έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη με την Λίνκολν, είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση μας, σε σχέση με το ματς με την Ριέκα και θα το προσεγγίσουμε διαφορετικά».

Για Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα: «Ο Βιεϊρίνια είναι σημαντικός παίκτης και θα ταξιδέψει μαζί μας, ο Μιτρίτσα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα δούμε».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν σκέφτομαι αν θα υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο. Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα ήθελα να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες. Είναι μια δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για να βγούμε από αυτή την πανδημία. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι για αυτή την απόφαση απλά να την σεβαστούμε».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μια ομάδα με τη νοοτροπία νικητή. Αυτό προϋποθέτει εξυπνάδα, αλλά και ικανότητα να βγαίνει από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να στρέφεις την προσοχή σου στο επόμενο ματς. Για να γίνει όλο αυτό χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, πρέπει να αντιληφθούμε τι έχει συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα θεωρούμε το κάθε παιχνίδι τελικό για εμάς. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες δεν παίζουν καλά και κερδίζουν, εμείς πρέπει να παίξουμε φανταστικά για να κερδίσουμε, αν παίζουμε άσχημα χάνουμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει σύντομα. Η εύθραυστη αυτοπεποίθηση δεν θα μας βοηθήσει. Θα πρέπει να βρίσκουμε συνεχώς αυτή την αντίδραση χωρίς να χρειάζεται να συμβεί κάτι κακό στο παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.