Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ– Άρσεναλ με 550+ αγορές και ειδικά στοιχήματα

Λίβερπουλ– Άρσεναλ με 550+ αγορές και ειδικά στοιχήματα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/11/2021 04:17
Τα ντέρμπι στην Αγγλία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Το Σάββατο (20/11, 19:30) η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», σ’ ένα παιχνίδι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη 12η αγωνιστική της Premier League.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ απώλεσε το αήττητο στο τελευταίο χρονικά ματς, γνωρίζοντας ήττα από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (3-2). Γενικότερα, στα δύο πιο πρόσφατα δεν πήρε νίκη (0-1-1) και είναι δεδομένο πως δεν επιθυμεί να…. τριτώσει το κακό! Άλλωστε, ενδεχόμενη απώλεια την απομακρύνει περαιτέρω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γερμανός τεχνικός περιμένει από τον Μοχάμεντ Σαλαχ να επιστρέψει στα γκολ και να οδηγήσει τους «κόκκινους» στο τρίποντο. Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν σκόραρε απέναντι στους Λονδρέζους, όμως φέτος έχει σπάσει τα κοντέρ με 10 γκολ και 6 ασίστ σε 11 ματς πρωταθλήματος!

Λίβερπουλ– Άρσεναλ 1:1.47X:4.85 2:6.00

Η Άρσεναλ ανεβάζει διαρκώς στροφές και πλέον απέχει έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Οι «κανονιέρηδες» συμπλήρωσαν μία 8άδα αγώνων άνευ ήττας (6-2-0), διάστημα στο οποίο η άμυνά τους αποτελεί το δυνατό χαρτί (5/8 μηδέν παθητικό). Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου με τρία γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς έχει δικαιώσει τον Μίκελ Αρτέτα για την επιλογή του, ενώ και ο Ομπαμεγιάνγκ δείχνει να πατάει καλύτερα φέτος.

Όσον αφορά την παράδοση των μεταξύ τους συγκρούσεων, οι Λονδρέζοι έφυγαν για τελευταία φορά νικητές από το Μέρσεϊσαϊντ τον Σεπτέμβριο του 2012! Έκτοτε σε οκτώ επισκέψεις αριθμούν έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Πέραν τούτου, οι μάχες τους στην έδρα της Λίβερπουλ την πρόσφατη πενταετία προσφέρουν γκολ και θέαμα: 3-1, 3-1, 5-1, 4-0, 3-1.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.