Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Βάις

Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Βάις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2013 15:01
Εκτός δράσης για 10-15 ημέρες θα μείνει ο Βλάντιμιρ Βάις ο οποίος έχει πρόβλημα στο μηρό και θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πρόβλημα με Βάις στον Ολυμπιακό, καθώς ο Σλοβάκος εξτρέμ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 10-15 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» και δεδομένου ότι ακολουθεί διακοπή πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα επιστρέψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Πανθρακικό στις 23 Νοεμβρίου.

Από την άλλη, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνδυάζοντάς το με θεραπεία, ενώ ο Ολαϊτάν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με θεραπεία και αερόβιο στο γήπεδο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:


«Ο Παναθηναϊκός πέρασε. Το ίδιο και η Μπενφίκα. Η τριάδα των δύσκολων, συνεχόμενων αγώνων, σε μικρό χρονικό διάστημα, όμως, δεν έχει ακόμη "κλείσει".

Ο Ολυμπιακός, μετά το ρεπό της Τετάρτης επανήλθε την Πέμπτη στις προπονήσεις, προκειμένου να εντείνει την προετοιμασία του για το επικείμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, με το οποίο ολοκληρώνεται ο "Γολγοθάς" των τελευταίων 15 ημερών.

Το πρόγραμμα σήμερα είχε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Τρίτη.

Οι υπόλοιποι έπαιξαν στο γήπεδο, με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, αλλά και τακτικής, επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας. Έγινε και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνδυάζοντάς το με θεραπεία. Ο Βλάντιμιρ Βάις στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δώσει το παρών κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μάικλ Ολαϊτάν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με θεραπεία και αερόβιο στο γήπεδο.

* Από έλεγχο ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ πέρασαν την Πέμπτη το πρωί έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

* Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30"».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.