Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τιάφο άφησε εκτός τον Τσιτσιπά στη Βιέννη (video)

Ο Τιάφο άφησε εκτός τον Τσιτσιπά στη Βιέννη (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/10/2021 23:35
Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Έρστε Όπεν της Βιέννης σταμάτησε στο δεύτερο γύρο, καθώς ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε αποκλείσει στο πρώτο του παιχνίδι τον έμπειρο Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει πιο μακριά και η πορεία του ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα.

Στο πρώτο σετ ο 23χρονος Έλληνας τενίστας κυριάρχησε και το πήρε με 6-3. Κάθε σετ όμως είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση και ο συνομήλικός του Αμερικανός κατόρθωσε να ισοφαρίσει 1-1 ακριβώς με το ίδιο σκορ (6-3).

Το τελευταίο και καθοριστικό σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 σετ αλλά μάλλον χαλάρωσε υπερβολικά. Ο Τιάφο αντέδρασε έκανε σερί 5-0 στον Τσιτσιπά, προηγήθηκε και στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του φτάνοντας στην επικράτηση με 6-4.

Πλέον οι δύο τενίστες έχουν από δύο νίκες, σε συνολικά τέσσερις αγώνες.

Ο Τιάφο στα προημιτελικά του τουρνουά της Αυστρίας θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν, καθώς ο τελευταίος απέκλεισε στα τρία σετ (7-6 (5), 4-6, 6-2) τον πολύπειρο Γάλλο, Γκαέλ Μονφίς.

Από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς θα αφοσιωθεί στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του στο Tour, λίγο πριν το φινάλε της σεζόν.

Δείτε τα highlights:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.