Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Λεβαδειακός «ξέρανε» τον Αστέρα στο 90+6’! (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Λεβαδειακός «ξέρανε» τον Αστέρα στο 90+6’! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2021 17:29
Ο Λεβαδειακός με γκολ του Νίκα στο 90+6’ κέρδισε με 1-0 τον απογοητευτικό Αστέρα Τρίπολης στην Βοιωτία και τον απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας, παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση για τους «16» του θεσμού!

«Βόμβα» με το… καλημέρα στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Λεβαδειακό να αφήνει εκτός τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Βοιωτοί με… buzzer beater του Νίκα στο 90+6’, πήραν τη νίκη με 1-0 στη Βοιωτία και «σφράγισαν» την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Απογοητευτική εμφάνιση από τους Αρκάδες, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και είχαν μονάχα μια ευκαιρία σ’ όλο το παιχνίδι, με τον Μπαράλες να μην καταφέρνει να νικήσει τον Στογιάνοβιτς με κοντινή κεφαλιά στο 77’.

Οι Βοιωτοί που είχαν την κατοχή, «άγγιξαν» το γκολ στο 22’ με τον Πολέτο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά βρήκαν το γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βήχου, ο Νίκας έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70' Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70' Λινάρδος), Βήχος, Βρακάς, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70' Μπαχανάκ), Τσάπρας.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής (84' Αλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (45' Ιγκλέσιας), Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά (84' Κανελλόπουλος), Σόνι (65' Μπαράλες), Ριέρα (79' Σίτο).

Το γκολ:




Τα στιγμιότυπα:




Αποθέωση στους παίκτες του Λεβαδειακού από το κοινό:




Οι δηλώσεις των προπονητών:


Μ. Ράσταβατς: Καμία δικαιολογία, ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος



Γ. Ταουσιάνης: Σκοπός να φεύγουμε ευχαριστημένοι από κάθε ματς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.