Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμανατίδης: «Ελπίζω η Άιντραχτ να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Αμανατίδης: «Ελπίζω η Άιντραχτ να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2021 15:38
Ο Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δήλωσε πως θέλει τη νίκη της γερμανικής ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για τον εντός έδρας αγώνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο Γιάννης Αμανατίδης.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Άιντραχτ και πλέον αποτελεί σχολιαστή στο ραδιόφωνο του συλλόγου, σκιαγράφησε το προφίλ των ομάδων και εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει η γερμανική ομάδα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για:


Για την Άιντραχτ: «Η Άιντραχτ έχει χάσει τον κορυφαίο επιθετικό της και πρέπει να ενσωματώσει νέους επιθετικούς. Επιπλέον, μια αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα μαζί της μεγαλύτερες αλλαγές απ’ ότι η αποχώρηση μεμονωμένων παικτών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι οι νεοφερμένοι παίκτες έχουν ποιότητα. Ο Όλιβερ Γκλάσνερ είχε μια υπέροχη σεζόν με τη Βόλφσμπουργκ. Η ομάδα δεν έχει μόνο ένα καλό σύλλογο, αλλά και παίκτες με ατομική ποιότητα: τον Κόστιτς, τον Καμάδα ή τον Χίντερεγκερ. Φυσικά, χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσουν όλα».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι: «Έχω την εντύπωση ότι η Άιντραχτ αυτή τη στιγμή νιώθει πιο άνετα όταν μπορεί να αντεπιτεθεί. Αυτό λειτούργησε εξαιρετικά κόντρα στην Μπάγερν. Κόντρα στην Χέρτα είδαμε το εντελώς αντίθετο, επειδή η ομάδα δεν κατάφερε να φτιάξει παιχνίδι. Για την Πέμπτη περιμένω πιο ισορροπημένο παιχνίδι, ή ενδεχομένως τον Ολυμπιακό να αναλάβει την κατοχή της μπάλας. Αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο. Τα πήγε περίφημα με τις αντεπιθέσεις κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και κέρδισε με 3-0 με αυτόν τον τρόπο».

Για το αν ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αρέσκεται να έχει την κατοχή και παίζει ενεργό ρόλο. Αυτό μπορεί να ταιριάξει στην Άιντραχτ. Παίζουν πιο επιθετικά στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα θετικά. Έμειναν σε δύο παιχνίδια χωρίς να σκοράρουν παρότι έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες. Δεν περιμένω ένα θεαματικό παιχνίδι αλλά και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στους ανοιχτούς χώρους. Πολλά θα εξαρτηθούν από το σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι δύο ομάδες».

Για το τι μπορεί να κάνει η Άιντραχτ στην Ευρώπη φέτος:«Η Άιντραχτ έχει ό, τι χρειάζεται για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Στους βαθμούς, έχει πλεονέκτημα από Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ μετά από δύο αγωνιστικές. Η ποιότητα είναι πάντα εκεί. Γι 'αυτό, ως πρώην παίκτης της ομάδας με ελληνικές ρίζες, ελπίζω να κερδίσει η Άιντραχτ. Αυτό θα διατηρήσει και τις δύο πλευρές στην πρώτη και τη δεύτερη θέση. Δεν έχει σημασία ποιος θα τερματίσει πάνω από ποιον. Γιατί αυτό που είναι ικανό η Άιντραχτ στη φάση των νοκ άουτ, το έχει αποδείξει στο παρελθόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.