Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H Super League με 0% γκανιότα* και ειδικά στοιχήματα (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

H Super League με 0% γκανιότα* και ειδικά στοιχήματα (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/10/2021 10:26
Το κυρίως πιάτο της 6ης αγωνιστικής της Super League πραγματοποιείται σήμερα, με αναμετρήσεις για όλα τα… γούστα και δύσκολες αποστολές για τα φαβορί.

Αναμφίβολα, τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (20:30). Η «ένωση» προέβη σε αλλαγή προπονητή στην διακοπή των Εθνικών, με τον Αργύρη Γιαννίκη να αντικαθιστά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο γερμανοθρεμένος Έλληνας τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στους Περιστεριώτες, θέλοντας να διατηρήσει το εντός έδρας μομέντουμ που έχει χτίσει το σύνολό του (4/4 νίκες με μηδέν παθητικό).

ΑΕΚ – Ατρόμητος 1:1.38 X:4.80 2:8.60


Νωρίτερα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον… συγκάτοικο του στην κορυφή, Βόλο (16:00). Ο «δικέφαλος του βορρά» παιχνίδι με το παιχνίδι αποκτά καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και έρχεται πιο κοντά στα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου. Διόλου τυχαίο ότι μετά την ήττα της πρεμιέρας τρέχει αήττητο έξι αγώνων (5-1-0). Η ομάδα της Μαγνησίας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και μέσα από την επιθετική φιλοσοφία της, θα επιχειρήσει να διατηρηθεί στην 1η θέση.

ΠΑΟΚ – Βόλος 1:1.34 X:5.50 2:8.20


Τέλος, δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (20:30). Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (0-0), πήγαν με γκρίνια στην διακοπή και καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες. Ο ΠΑΣ παραμένει αήττητος μέχρι στιγμής (2-3-0), με την αμυντική συνέπεια να ξεχωρίζει από τις εμφανίσεις του (3/5 μηδέν παθητικό). Βέβαια, απέναντι στους πρωταθλητές δυσκολεύεται, έχοντας τέσσερις ήττες στις έξι πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους (0-2-4, ανεξαρτήτως έδρας).

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1:7.80 X:4.10 2:1.48


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H ελληνική Super League όπως θα ήθελες να είναι...

*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.