Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League με Live MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!

Super League με Live MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/10/2021 10:20
Η δράση επέστρεψε στη Super League, με το πρόγραμμα της Κυριακής να έχει αγώνες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι το Κυριακάτικο ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο για την 6η αγωνιστική θα ήταν ένα ντέρμπι... πρωτοπόρων. Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση, συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς μέσα από τέσσερις νίκες και μόλις μια ήττα σε πέντε ματς. Ο τεχνικός Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δείχνει μεγάλη προοπτική, παρουσιάζοντας την ομάδα - έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

Ωστόσο η νίκη για τον ΠΑΟΚ είναι επιτακτική ανάγκη. Όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά και γιατί ακολουθούν τα ματς εκτός έδρας με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό, επομένως ένα στραβοπάτημα κόντρα στον Βόλο θα είχε αρνητικές επιπτώσεις και στην ψυχολογία. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει κάμποσα ερωτήματα όσον αφορά την ετοιμότητα παικτών που έρχονται από τραυματισμό, όμως σε κάθε περίπτωση περιμένει πολλά από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς. Και ο Σέρβος κυνηγός με τη σειρά του αναζητά ένα αγωνιστικό ξέσπασμα. Να σκοράρει ο Ζίβκοβιτς και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, σε απόδοση 3.30 στη Stoiximan.

Η... πλάτη του Τσούμπερ στον Γιαννίκη


Με τον Αργύρη Γιαννίκη να ντεμπουτάρει στον πάγκο της, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Η μετάβαση από μια προπονητική φιλοσοφία σε μια άλλη δεν θα είναι εύκολη ούτε γρήγορη για την Ένωση, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν μπορούν να περιμένουν. Οι Περιστεριώτες έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής, καθώς το ρόστερ τους δεν δικαιολογεί τη φτωχή συγκομιδή των δύο βαθμών μέχρι σήμερα. Αναμένεται πάντως να βελτιωθούν σταδιακά μετά την έλευση του Γιώργου Παράσχου αντί του Άνχελ Λόπεθ.

Μετά και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον πάγκο της ΑΕΚ, στα πρώτα παιχνίδια του νέου προπονητή πρέπει να βγουν μπροστά οι πιο έμπειροι ή ποιοτικοί παίκτες του ρόστερ. Ο Στίβεν Τσούμπερ συνδυάζει και τα δύο αυτά στοιχεία, ενώ μοιάζει ικανός να ηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο. Σε απόδοση 3.25 στη Stoiximan να σκοράρει ο Ελβετός μεσοεπιθετικός σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

Η ώρα του Ελ Αραμπί στα Γιάννενα


Παράλληλα με την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται και αυτή στους Ζωσιμάδες μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού. Πολύ ανταγωνιστικό το πρόσωπο που δείχνουν οι γηπεδούχοι, όπως 'μαρτυρά' άλλωστε το αήττητο που διατηρούν μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει δημιουργήσει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, που δύσκολα δέχεται γκολ και καταφέρνει να κρατά τα παιχνίδια στο τέμπο που το βολεύει.

Με τη σειρά τους, οι 'ερυθρόλευκοι' είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν στροφές καθώς μπαίνουν σε μια σειρά πολύ απαιτητικών αναμετρήσεων, που περιλαμβάνουν τις αναμετρήσεις με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ που ακολουθούν. Έτσι η νίκη στους Ζωσιμάδες είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Μαρτίνς και τους παίκτες του, ώστε να πάρουν ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο Τικίνιο είναι αυτός που δίνει λύσεις στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η ενεργοποίηση του Ελ Αραμπί είναι απαραίτητη για τα δύσκολα ματς που έρχονται. Ο γκολεαδόρ των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια είναι ο άνθρωπος που 'μιλάει' στα δύσκολα. Το ίδιο θέλει να κάνει και απέναντι στη γρανιτένια άμυνα του ΠΑΣ. Να σκοράρει ο Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες, σε απόδοση 4.25 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές