Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουβέντους – Ρόμα και ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*!

Γιουβέντους – Ρόμα και ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/10/2021 00:04
Φουλ ποδοσφαιρική δράση την Κυριακή (17/10), πολλές οι σημαντικές αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο! Και φυσικά, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με τη νέα σπουδαία μηνιαία προσφορά* από το Pamestoixima.gr, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους παίκτες του! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για το October F3st, με το ποντάρισμά σου να αποκτά μεγαλύτερη αξία ΟΛΟ τον Οκτώβριο στο Pamestoixima Πιο συγκεκριμένα, για όλο τον μήνα, παίζεις με Boost Νίκης* και στ

October F3st: Για ΟΛΟ τον μήνα τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Στο πρόγραμμα της Κυριακής (17/10), λοιπόν, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρόμα στη Serie A. Σπουδαίο ματς για το ιταλικό πρωτάθλημα, στο Pamestoixima.gr το Γιουβέντους – Ρόμα το ζεις παραπάνω με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα και με πολλά ειδικά στοιχήματα που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Επίσης, όπως κάθε αναμέτρηση του ιταλικού πρωταθλήματος, το Γιουβέντους – Ρόμα παίζει και με Live Streaming* στο ανανεωμένο Pamestoixima!Γιουβέντους - Ρόμα με 0% γκανιότα και Live Streaming στο Pamestoixima.gr!

Ακόμα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επιβεβαιώσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Super League; Στο Pamestoixima το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός παίζει με 0% γκανιότα**, special betsσε ενισχυμένες αποδόσεις αλλά και μια πλούσια λίστα με ειδικά στοιχήματα.

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima Μην χάσεις την ευκαιρία!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.