Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H SuperLeague με ενισχυμένες αποδόσεις και special bets

H SuperLeague με ενισχυμένες αποδόσεις και special bets

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/10/2021 02:22
Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει στην δράση έπειτα από την παύση των Εθνικών ομάδων, με δύο δυνατές αναμετρήσεις.

Αναμφίβολα το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (16/10, 20:30).Οι «πράσινοι» πήραν ανάσες στο κενό διάστημα και είχαν την δυνατότητα να δουλέψουν πάνω στις δύο καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν προς διακοπής κόντρα σε Βόλο (5-1) και Ολυμπιακό (0-0).

Ο Ιωνικός γνώρισε την δεύτερη ήττα της σεζόν στο τελευταίο χρονικά ματς, από τη Λαμία (2-1). Η στιβαρή άμυνα των Νικαιωτών είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει από το παιχνίδι τους, διατηρώντας το μηδέν πίσω στις 3 από τις 5 αναμετρήσεις τους. Βέβαια, για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, καλούνται να ξεπεράσουν την αρνητική παράδοση απέναντι στο «τριφύλλι»: 1 νίκη στα 22 πιο πρόσφατα μεταξύ τους!

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1:1.45X:4.15 2:8.40


Το έτερο παιχνίδι του Σαββάτου διεξάγεται στην Ριζούπολη, ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης (18:15). Οι γηπεδούχοι μετά την αλλαγή προπονητή έδειξαν σημάδια αντίδρασης, παίρνοντας δύο κολλητές ισοπαλίες (0-0). Μάλιστα, φάνηκε άμεσα η αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας και ψυχολογίας. Πάντως, η έλλειψη νίκης συντηρεί την πίεση στο εσωτερικό τους (0-2-3).Σε ανάλογη φάση βρίσκεται ο Αστέρας, καθώς το ξεκίνημά του δεν είναι καθόλου καλό (0-2-3). Μόλις στο τελευταίο χρονικά ματς βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην σεζόν, με τον Μίλαν Ράσταβατς να δέχεται κριτική για τις επιλογές του. Ένα ενθαρρυντικό δεδομένο για τους Αρκάδες, είναι τα πέντε διαδοχικά διπλά στην έδρα του επικείμενου αντιπάλου!

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 1:3.00 X:2.95 2:2.65


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H ελληνική SuperLeague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.