Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητες αγορές!

Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητες αγορές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/10/2021 00:04
Το Ελληνικό Πρωτάθλημα επιστρέφει στη δράση, με δύο αγωνιστικές ν’ ανοίγουν το πρόγραμμα της 6 ης αγωνιστικής. Στις 18:15 ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός στις 20:30 παίζει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον Ιωνικό.

Δύο από τις ομάδες που ακόμη δεν έχουν κατορθώσει να πανηγυρίσουν κάποιο «τρίποντο» θα… διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Ριζούπολη. Ο γηπεδούχος Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην 12 η θέση με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ψάχνοντας βαθμό ή βαθμούς για να πάρει «ανάσα». Νέο ξεκίνημα μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων θέλει ο Αστέρας Τρίπολης. Μόλις ένα γκολ για τους Αρκάδες, που έχουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και έχουν βάλει στο… σακούλι 2 βαθμούς!

Sportingbet: Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται εδώ! |21+

Άκρως εντυπωσιακός είναι στα δύο πρώτα παιχνίδια του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», στο γήπεδο τους, σκόραραν εννέα γκολ κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Βόλο, έχοντας δεχθεί μόλις ένα. Δύο εμφανίσεις που είναι άκρως πειστικές για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.Ο Ιωνικός, στην επιστροφή στα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, εμφάνισε καλά δείγματα γραφής στα πρώτα πέντε ματς. Βρίσκεται στο -2 από τον Παναθηναϊκό με 5 βαθμούς, έχοντας νικήσει τον Άρη στη Νίκαια και παίρνοντας ισοπαλίες από ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Από τον Παναθηναϊκό, αναμφίβολα στην εκκίνηση της σεζόν ξεχωρίζει ο Καρλίτος. Ο Ισπανός σέντερ φορ μετρά ήδη τέσσερα γκολ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, όλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»! Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο, «ξυπνά» κακές μνήμες στους «πράσινους». Τον Αύγουστο του 2006, με τα γκολ των Ξενίδη και Ονουάτσι, οι Νικαιώτες πέρασαν με 2-0 από το ΟΑΚΑ! Αυτή είναι η μοναδική ήττα του Παναθηναϊκού σε σύνολο 15 αγώνων ως γηπεδούχος για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, είναι πως δεν υπάρχει καμία ισοπαλία!

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι