13/10/2021 16:26

Τέλος ο Φραντζέσκος από την ΑΕΛ

Τέλος ο Φραντζέσκος από την ΑΕΛ
Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ αποτελεί ο Κώστας Φραντζέσκος, καθώς οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Έλληνα τεχνικό αλλά και με τον βοηθό. Ηλία Κώτσιο που δε θέλησε να παραμείνει στο προπονητικό τιμ.

Χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΛ και του Κώστα Φραντζέσκου, με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν τη κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων τόσο του Έλληνα τεχνικού, όσο και του βοηθού του, Ηλία Κώτσιου.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε το εξώδικο του Αλέξη Κούγια στον Κώστα Φραντζέσκο, στον οποίο εκτόξευσε διάφορες κατηγορίες, για τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του το διάστημα της παρουσίας του στον «βυσσινί» πάγκο. Ωστόσο το θέμα φαίνεται να θεωρείται λήξαν και οι δύο πλευρές έλυσαν το συμβόλαιό τους κοινή συναινέσει.

Η ανακοίνωση:


«Πριν από λίγη ώρα και παρά τα όσα διαδίδονται από διάφορους «καλοθελητές», λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια της ΑΕΛ, τόσο με τον κ. Κώστα Φρατζέσκο, όσο και με τον κ. Ηλία Κώτσιο ο οποίος μετά την αποχώρηση του Φρατζέσκου δεν θέλησε να παραμείνει στο προπονητικό τιμ.

Τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΑΕΛ, τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και ποιος ξέρει, αφού ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός και όλα από την μία μέρα στην άλλη αλλάζουν, μπορεί να ξανασυναντηθούμε.

Πιθανότατα κάποιοι να ήθελαν να μην υπάρχει αυτή η εξέλιξη, αλλά τους υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κούγιας μαζί με τον Γιώργο Κασιδόκωστα ανακάλυψε τον Κώστα Φρατζέσκο σαν ποδοσφαιριστή και ο κ. Κούγιας ήταν πρόεδρος του την δεκαετία του 1980 στον πανίσχυρο τότε Α.Ο. Βουλιαγμένης με προπονητή τον Κώστα Ελευθεράκη, γενικό αρχηγό της ομάδας τον Γιώργο Γονιό και ποδοσφαιριστές τους νεαρούς τότε Φρατζέσκο, Μπελεβώνη, Μπλέτσα, Τουρσουνίδη και άλλους που έκαναν πολύ μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τότε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην ενιαία τότε με 300 ομάδες ΕΠΣ Αθηνών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .