12/10/2021 17:28

Αναβλήθηκε πάλι η έναρξη της Super League 2

Αναβλήθηκε πάλι η έναρξη της Super League 2
Η Super League 2 με ανακοίνωση της επισημοποίησε την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021.

Η απόφαση αυτή δεν ξάφνιασε όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η αναβολή ήταν αναμενόμενη από την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενώ υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις που εκρεμμούν.

Μάλιστα σήμερα Τρίτη (12/10) η Ζάκυνθος δικαιώθηκε από Διαιτητικό Εφετείο για την συμμετοχή της στην κατηγορία και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να εκδώσει νέα δελτία έστω και σε ερασιτέχνες προκειμένου να καταρτίσει το ρόστερ της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021.

Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στην ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.

Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης και τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους στους δυο μεγάλους σεισμούς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .