Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαπόρτα: «Ήλπιζα ότι ο Μέσι θα έμενε και θα έπαιζε τζάμπα»

Λαπόρτα: «Ήλπιζα ότι ο Μέσι θα έμενε και θα έπαιζε τζάμπα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2021 19:51
Ο Τζοάν Λαπόρτα αναφέρθηκε για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας πως ήλπιζε ότι ο Αργεντινός θα άλλαζε απόφαση και θα έπαιζε στους Καταλανούς χωρίς χρήματα.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 έδωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν ήταν δυνατόν να μείνει στη Βαρκελώνη δεδομένης της κακής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

«Υπήρξε απογοήτευση και στις δύο πλευρές. Είχα την ελπίδα ότι την τελευταία στιγμή ο Μέσι θα άλλαζε απόφαση και θα έλεγε ότι θα έμενε και θα έπαιζε τζάμπα. Θα μου άρεσε αυτό. Αλλά δεν ήταν, βέβαια, δυνατόν να ζητήσουμε κάτι τέτοιο από αυτόν τον παίκτη. Δεν θα μάθουμε ποτέ εάν είχε πρόταση από την Παρί πιο πριν. Όλα έδειχναν πως ναι. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων όλοι γνώρισαν ότι είχε μια πολύ ισχυρή πρόταση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λαπόρτα.

«Είμαι με τον Κούμαν ως το τέλος»

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών εξέφρασε τη στήριξη του στον Ρόναλντ Κούμαν: «Ο προπονητής μας είναι ο Κούμαν και είμαι μαζί του μέχρι το τέλος. Το γνωρίζει. Ο Κούμαν είναι Καταλανός όπως όλοι μας. Η Μπάρτσα τον αγαπάει, είναι θρύλος για την Μπαρτσελόνα και αποφάσισε να έρθει σε μια περίοδο τεράστιας δυσκολίας. Χρειάζονταν να ξέρω εάν εμπιστεύονταν την ομάδα και μου απάντησε θετικά. Είναι δίκαιο να του δείξουμε εμπιστοσύνη».

«Μπορούμε να παίξουμε στο Στάδιο Γιόχαν Κρόιφ για ένα χρόνο»

Όσον αφορά τα πλάνα για το νέο «Καμπ Νου», τόνισε: «Λαμβάνουμε υπόψη πολλά σενάρια, αλλά το πιο πιθανό είναι να πάμε στο «Στάδιο Γιόχαν Κρόιφ». Σκεφτόμαστε να το επεκτείνουμε. Θα είναι μόνο για μία σεζόν. Θα μπορούσε να έχει χωρητικότητα 50.000 θεατών. Το πρότζεκτ για το νέο Καμπ Νου μπορεί να κρατήσει τρία χρόνια και εγώ εκτιμώ τέσσερα. Θα χωράει 110 χιλιάδες θεατές» ανέφερε ο Λαπόρτα ξεκαθαρίζοντας πως το νέο στάδιο θα έχει όνομα χορηγού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.