Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νιούκαστλ: Κόντε ο εκλεκτός για τον πάγκο

Νιούκαστλ: Κόντε ο εκλεκτός για τον πάγκο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/10/2021 15:32
Η νέα εποχή στη Νιούκαστλ φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις, με τον Αντόνιο Κόντε να παρουσιάζεται ως εκλεκτός της νέας διοίκησης για την άκρη του πάγκου.

Οι οπαδοί της ομάδας χάρηκαν με την ψυχή τους τη νέα σελίδα στη διοίκηση των «καρακαξών» και μάλιστα εξάντλησαν ήδη τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ στις 17/10.

Ταυτόχρονα έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα σενάρια για την άκρη του πάγκου της Νιούκαστλ. Ο Στιβ Μπρους όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει, με δεδομένο ότι η ομάδα παραπαίει στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι προτελευταία με συγκομιδή 3 βαθμών, δίχως να έχει κάνει ακόμα σεφτέ.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Αντόνιο Κόντε. Ο έμπειρος κόουτς αυτή τη στιγμή δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα.

Στο παρελθόν δούλεψε με επιτυχία στην Τσέλσι κατακτώντας την Πρέμιερ Λιγκ το 2017. Ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, καθώς έχουν πέσει επίσης στο τραπέζι τα ονόματα του Φρανκ Λάμπαρντ και του Έντι Χάουι.

Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και θα γίνουν ακόμα περισσότερες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.