Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

INTRAKAT: «Το έργο προηγείται χρονικά του χρονοδιαγράμματος, όλα θα γίνουν έγκαιρα»

INTRAKAT: «Το έργο προηγείται χρονικά του χρονοδιαγράμματος, όλα θα γίνουν έγκαιρα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/10/2021 13:19
Η κατασκευαστική εταιρεία INTRAKAT που έχει αναλάβει το έργο της υπογειοποίησης της «Αγιά Σοφιά- OPAP Arena» εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του.

Το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με την παύση των εργασιών της υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται λήξαν καθώς η INTRAKAT τόνισε πως το έργο είναι ήδη πιο μπροστά από τον χρονοδιάγραμμα που υπάρχει και άρα θα ολοκληρωθεί και έγκαιρα.

Νωρίτερα βέβαια ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε έρθει σε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη ο οποίος και τον διαβεβαίωσε πως οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της INTRAKAT:

"Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.