Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Διακοπή στα έργα της υπογειοποίησης λόγω έλλειψης κονδυλίων

ΑΕΚ: Διακοπή στα έργα της υπογειοποίησης λόγω έλλειψης κονδυλίων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2021 20:48
Διεκόπησαν τα έργα της υπογειοποίησης στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, λόγω δίμηνης οφειλής της Περιφέρειας Αττικής προς την INTRAKAT, που είναι η ανάδοχος εταιρεία του έργου.

Πρόβλημα προέκυψε στην υπογειοποίηση στο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου δίπλα από την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, έπειτα από ειδική δήλωση διακοπής εργασιών που κατέθεσε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Η ανάδοχος εταιρεία του έργου ζήτησε αυτή τη διακοπή λόγω μη καταβολής του 11ου λογαριασμού για δύο μήνες από την Περιφέρεια Αττικής που είναι η χρηματοδότης της υπογειοποίησης στο νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου:

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.