Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλιάνος παίκτης κλώτσησε διαιτητή στον κεφάλι και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας (video)

Βραζιλιάνος παίκτης κλώτσησε διαιτητή στον κεφάλι και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2021 20:23
Ο παίκτης της βραζιλιάνικης Σπορτ Κλαμπ Σάο Πάουλο, Γουίλιαμ Ριμπέιρο συνελλήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, αφού κλώτσησε τον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβέλαρο ενώ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος κατά τη διάρκεια του αγώνα πολιτειακού πρωταθλήματος με την Γουαράνι Ντε Βενάνσιο Άιερς.

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από την Βραζιλία, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα πολιτειακού πρωταθλήματος ανάμεσα στις Γουαράνι Ντε Βενάνσιο Άιερς και Σπορτ Κλαμπ Σάο Πάουλο, ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας, Γουίλιαμ Ριμπέιρο κλώτσησε στο κεφάλι τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ροντρίγκο Κριβέλαρο.

Το περιστατικό συνέβη αφότου ο διαιτητής δεν έδωσε ελεύθερο στην ομάδα του Ριμπέιρο κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ποδοσφαιριστής κλότσησε δύο φορές τον διαιτητή, τη δεύτερη στο κεφάλι όσο βρίσκονταν στο έδαφος.
Ο αγώνας διακόπηκε και ο διαιτητής μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο αφού έμεινε αναίσθητος. Ο Ριμπέιρο συνελήφθη στο γήπεδο και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο Κριβέλαρο βγήκε από το νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης και όπως είπε στους δημοσιογράφους δεν έχει δει ακόμη πλάνα από το περιστατικό.

Ο τοπικός αστυνομικός ανακριτής Βινίσιους Ασούνο είπε στους δημοσιογράφους ότι ο δικαστής θα αποφασίσει εάν ο Ριμπέιρο θα παραμείνει υπό κράτηση κατά τη διάρκεια της έρευνας ή θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. «Η επίθεσή του ήταν πολύ δυνατή και βίαιη, κλώτσησε τον διαιτητή στο κεφάλι και τον έκανε να λιποθυμήσει», είπε ο Ασούνο. «Ο διαιτητής δεν είχε καμία ευκαιρία να αμυνθεί».

Ο αγώνας που είχε διακοπεί θα επαναληφθεί την επόμενη Τρίτη. Ο αθλητικός σύλλογος του Σάο Πάολο εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη λύπη του για «ένα από τα πιο θλιβερά επεισόδια στην ιστορία του συλλόγου» και ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τον σύλλογο λύθηκε. Στα αξιοσημείωτα ότι περιστατικό συνέβη την ημέρα που ο σύλλογος έκλεινε 113 χρόνια ζωής.

Photo Credit: FGFTV

Το περιστατικό (το βίντεο περιέχει σκηνή βίας):



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.