Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στη Χετάφε ο Κίκε Φλόρες αντί του Μίτσελ (video)

Επίσημα στη Χετάφε ο Κίκε Φλόρες αντί του Μίτσελ (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/10/2021 15:05
Ο Κίκε Φλόρες είναι και τυπικά από την Τετάρτη (6/10) ο νέος προπονητής της Χετάφε παίρνοντας τη θέση του Μίτσελ.

Η ομάδα από τα νότια προάστια της Μαδρίτης ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στη Λα Λίγκα και μετά από οκτώ αγώνες μετρούσε επτά ήττες και μόλις μία ισοπαλία, αυτή της τελευταίας «στροφής» με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι διοικούντες το σύλλογο έκριναν ότι έπρεπε να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία κι απομάκρυναν τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού Μίτσελ.

Στη θέση του προσέλαβαν τον έμπειρο Κίκε Φλόρες, με τον 56χρονο προπονητή να επιστρέφει στη χώρα του για να εργαστεί μετά το πέρασμά του από την Εσπανιόλ τη διετία 2016-18.

Η τελευταία του δουλειά ήταν στη Γουότφορντ από την οποία απομακρύνθηκε το 2019 κι έκτοτε δεν είχε καθίσει σε πάγκο.

Παλαιότερα είχε περάσει ξανά από τη Χετάφε το 2015 και τη σεζόν 2004/05, όταν και είχε κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής.

Είχαν ακολουθήσει η Βαλένθια, η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ είχε εργαστεί και στην Ασία. Πιο συγκεκριμένα καθοδήγησε τις Αλ-Αχλί και Αλ-Αΐν, ενώ το 2018 μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό της Σανγκάη Σενούα.

Πλέον επιστρέφει στη Λα Λίγκα και θα προσπαθήσει να σώσει τη Χετάφε η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.