Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Πούγγουρας αντί Παπαδόπουλου

Εθνική Ελλάδας: Πούγγουρας αντί Παπαδόπουλου

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/10/2021 11:11
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας κλήθηκε από τον Τζον Φαν Σιπ να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλου για τα παιχνίδια με την Γεωργία και Σουηδία.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπέστη θλάση στην χθεσινή προπόνηση της Εθνικής και έτσι αποχώρησε από την αποστολή της «γαλανόλευκης», με τον Τζον Φαν Σιπ να καλεί στην θέση του τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλή απόδοση στο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να τον εμπιστευτεί. Ο Πούγγουρας έχει βρεθεί ξανά σε αποστολή της Εθνικής για τους φιλικούς αγώνες με Βέλγιο και Νορβηγία αλλά δεν έχει σημειώσει ακόμα κάποια επίσημη συμμετοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Τζον Φαντ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση στον Αχιλλέα Πούγγουρα για τους αγώνες με την Γεωργία και την Σουηδία, στο πλαίσιο των European Qualifiers.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής στόπερ είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, τον περασμένο Ιούνιο για τους φιλικούς αγώνες με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες και την Νορβηγία στην Μάλαγα.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.