Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Στα «ασπρόμαυρα» το ντέρμπι

Super League Interwetten: Στα «ασπρόμαυρα» το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2021 22:31
Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Μπίσεσβαρ κέρδισε δίκαια με 2-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα, πήρε 3η διαδοχική νίκη και πέρασε στην 2η θέση και στο -1 από τον Ολυμπιακό. Κατώτερη των περιστάσεων η «Ένωση», που απείλησε ελάχιστα και προβλημάτισε ξανά με την ανασταλτική της εικόνα.

Στα ασπρόμαυρα βάφτηκε το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών, επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 9’ σπατάλησε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με τον Γέβτιτς να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να επιχειρεί αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την «Ένωση», καθώς ο ΠΑΟΚ, παίζοντας με τρία χαφ στον άξονα, κυριάρχησε στο παιχνίδι μετά το πρώτο 20λεπτο και «άγγιξε» το γκολ σε δύο περιπτώσεις με προσπάθειες των Σβαμπ (22’) και Αουγκούστο (29’). Η τρίτη ευκαιρία αποδείχθηκε φαρμακερή, όταν στο 42’ ο Μπίσεσβαρ πάτησε περιοχή και σούταρε στην κλειστή γωνία του Στάνκοβιτς για το 1-0. Το γκολ έδωσε φτερά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνέχιζε να πιέζει και στις καθυστερήσεις είχε μεγάλη ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Αουγκούστο για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο.

Με το σκορ στο 1-0, οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με στόχο να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Λουτσέσκου «άγγιξε» το 2-0 στο 50’ με κοντινή κεφαλιά του Σβαμπ, ενώ η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 68’ όταν από κλέψιμο και πάσα του Τσούμπερ, ο Ανσαρφιάρντ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σπατάλησε την ευκαιρία.

Οι «ασπρόμαυροι» έφευγαν αρκετές φορές στις αντεπιθέσεις και στο 76’ κέρδισαν πέναλτι με τον Μπίσεσβαρ μετά από ανατροπή του Μισελέν. Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0. Η «Ένωση» κατάφερε να μειώσει στο 83’ με τον νεοεισελθόντα Μοχαμάντι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR, με τον διαιτητή να κρίνει ότι ο εκτεθειμένος Ανσαριφάρντ παρενόχλησε τον Πασχαλάκη. Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν δίχως κάτι αξιοσημείωτο, με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ του σκορ και να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (75’ Εσίτι), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (74’ Μουργκ, 90’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (92’ Λύρατζης), Σφιντέρσκι (90’ Ακπομ).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (75’ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι (60’ Σάκχοφ), Λε Ταλέκ (86’ Σιμόες), Γέβτιτς (60’ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (86’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Αραούχο.

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:






Το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.