Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Διέλυσε τον Βόλο με σόου Καρλίτος! (video)

Super League Interwetten: Διέλυσε τον Βόλο με σόου Καρλίτος! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2021 18:20
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 5-1 τον Βόλο στην Λεωφόρο έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, μοίρασε μία ασίστ και κέρδισε πέναλτι!

Γκολ και θέαμα πρόσφερε στους φιλάθλους του ο Παναθηναϊκός, διαλύοντας με 5-1 τον Βόλο στην Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» έβγαλαν υποδειγματική αντίδραση μετά τις δύο «κολλητές» ήττες με ΠΑΣ και Άρη, επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις νίκες και ετοιμάζονται πλέον για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνβιτς, αφού το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 πριν το πρώτο 5λεπτο. Στο 3’ ο Καρλίτος έκλεψε τη μπάλα από τον Κλέιμαν και έκανε το 1-0, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Βόλου και σκόραρε από κοντά έπειτα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 34’ πέτυχαν και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Χατζηιγοβάνη, ο οποίος έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκπληκτική ασίστ του Καρλίτος με εξωτερικό φάλτσο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κέρδισαν πέναλτι με τον Καρλίτος. Ο Βιτάλ ανέλαβε την εκτέλεση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός κατέβασε ρυθμούς και ο Βόλος κατάφερε να μειώσει στο 58’ με κεφαλιά του Γκιουλέν. Ωστόσο το «τριφύλλι» πέτυχε και 5ο γκολ, με το δεύτερο προσωπικό του Καρλίτος στο 69’ για το τελικό 5-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.