Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιορεντίνα-Ίντερ με ειδικά στοιχήματα και livestreaming* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Φιορεντίνα-Ίντερ με ειδικά στοιχήματα και livestreaming* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/9/2021 15:46
Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται Φιορεντίνα και Ίντερ στο «Αρτέμιο Φράνκι», στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρώτο… πιάτο της 5ης αγωνιστικής της Serie A (21/9, 21:45).

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες βαδίζουν «χέρι- χέρι» και η μεταξύ τους σύγκρουση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, παραδοσιακά τα παιχνίδια τους χαρίζουν μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές.

Η Φιορεντίνα φιλοδοξεί φέτος να πρωταγωνιστήσει και να διαγράψει από το μυαλό όλων την περυσινή αποτυχία όπου τερμάτισε 13η. Η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνιο έδειξε χαρακτήρα νικητή, αφού το περασμένο Σάββατο σ΄ ένα ματς θρίλερ, νίκησε 2-1 στην έδρα της Τζένοα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μποναβεντούρα. Με αυτό τον τρόπο έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες (όλες με 2-1) και δείχνει πανέτοιμη για την μονομαχία με την πρωταθλήτρια.

Φιορεντίνα-Ίντερ 1:3.60 X:3.80 2:1.97


Στην αντίπερα όχθη, η Ίντερ διέλυσε την Μπολόνια με 6-1 και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας (3-1-0). Το γεγονός ότι οι Έντιν Ντζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνεζ «τρομοκράτησαν» την αντίπαλη άμυνα αποδεικνύει ότι ο προπονητής Σιμόνε Ιντζάγκι έχει βρει τις λύσεις στη μετά-Λουκάκου εποχή. O Βόσνιος επιθετικός σε τέσσερα ματς έχει πετύχει 3 γκολ, ενώ ο Αργεντίνος μετράει ισάριθμα τέρματα σε τρεις συμμετοχές.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για 167η φορά συνολικά στη Serie A,με τους «βιόλα» να μετρούν 44 νίκες, την Ιντερ 68, ενώ 54 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Οι «νερατζούρι» στο «Αρτέμιο Φράνκι» μπορεί να είναι αήττητοι από τον Απρίλιο του 2017, όμως παραδοσιακά περνάνε δύσκολα βράδια. Αυτό αποτυπώνεται στις τρεις ισοπαλίες (0-0, 3-3, 1-1) και την μία οριακή επικράτηση (2-0) που έχουν την πρόσφατη 4ετία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H SerieA όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.