Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Novileague: Σε Φλωρεντία και Νόριτς το ενδιαφέρον| 1.000€* για τους νικητές (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Novileague: Σε Φλωρεντία και Νόριτς το ενδιαφέρον| 1.000€* για τους νικητές (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/9/2021 15:41
Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…

Η Novileague και η δράση στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις πηγαίνουν μαζί! Ακόμα μια μέραπου η καρδιά του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet χτυπά στα γήπεδα της Ευρώπης, με τις αναμετρήσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική της SerieA και τον γύρο των… ηχηρών εκπλήξεων του Λιγκ Καπ Αγγλίας (3ος).

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι συμμετάσχουν στη σημερινή αγωνιστική της Novileague είναι να προβλέψουν εντελώς δωρεάν* τα ακριβή σκορ στους δύο επιλεγμένους αγώνες της ημέρας, για να διεκδικήσουν 1.000€*. Συγκεκριμένα, καλούνται να βρουν το τελικό σκορ στα παιχνίδια Φιορεντίνα-Ίντερ (21:45) και Νόργουιτς-Λίβερπουλ(21:45).

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και να μην υπάρξει νικητής απόψε, το ποσό δεν χάνεται, αφού μεταφέρεται στο έπαθλο που θα δοθεί στην «SuperFriday».Η αδρεναλίνη στη νέα Novileague εκτοξεύεται στα ύψη, αφού κάθε μέρα οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα ακριβή σκορ στους επιλεγμένους αγώνες της ημέρας.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE