Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θρίαμβος για Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου! (video)

Θρίαμβος για Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2021 21:05
Η Τσέλσι κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Τότεναμ στο «Tottenham Stadium» και πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Σίλβα (49’), Καντέ (57’) και Ρίντιγκερ (90+2’) τα γκολ για τους «μπλε», απογοήτευσαν στο δεύτερο μέρος τα «σπιρούνια».

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Τσέλσι του Τούχελ! Οι «μπλε» επικράτησαν με 3-0 της Τότεναμ εκτός έδρας, πήραν την 4η νίκη τους σε 5 παιχνίδια (4-1-0) και έπιασαν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ισορροπημένο παιχνίδι με καλό ρυθμό αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις το πρώτο μέρος, όμως το δεύτερο άνηκε ολοκληρωτικά στην Τσέλσι. Η επιλογή του Τούχελ να περάσει τον Καντέ αντί του Μάουντ στο 46’, βάζοντας και 3ο κεντρικό μέσο στο ματς, αποδείχθηκε καθοριστική, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ήταν κυρίαρχοι στο γήπεδο.

Το 1-0 ήρθε στο 49’ με δυνατή κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ οχτώ λεπτά μετά το μακρινό σουτ του Καντέ βρήκε πάνω στον Ντάιερ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γιορίς. Η Τσέλσι συνέχισε να απειλεί για 3ο γκολ, «άγγιξε» το 3-0 σε δύο περιπτώσεις με Τιάγκο Σίλβα και Βέρνερ και τελικά το πέτυχε στο 90+2’ με σουτ του Ρίντιγκερ μέσα από την περιοχή.



Λίνγκαρντ και Ντε Χέα χάρισαν τη νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γουέστ Χαμ σε ένα δραματικό παιχνίδι!

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 30’ με τον Μπενραχμά αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε πέντε λεπτά μετά με το 3ο γκολ του Ρονάλντο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε τον καλό ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο 89’ ο Λίνγκαρντ, που είχε κάνει το μοιραίο λάθος στο ματς της Τρίτης με την Γιουνγκ Μπόις, σκόραρε με υπέροχο πλασέ για το 2-1, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του.

Στο 90+1’ ο Ρονάλντο ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή από τον Ζουμά, ο Άτκινσον δεν έδωσε κάτι και στην επόμενη φάση η Γουέστ Χαμ κέρδισε αυτή πέναλτι σε χέρι του Σο. Τότε ο Μόγιες αποφάσισε να κάνει αλλαγή, ρίχνοντας στον ματς τον αρχηγό Νομπλ για να βαρέσει το πέναλτι. Ωστόσο ο 34χρονος όντας… κρύος, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα από τα 11 βήματα και οι «κόκκινοι διάβολοι» απέδρασαν με το «διπλό» από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Στο 3ο ματς της ημέρας, η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λέστερ στο «Άμεξ» και συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της, όντας μόλις στο -1 από την κορυφή. Οι «γλάροι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μοπέ (35’ πεν.) και Γουέλμπεκ (50’) ενώ οι «αλεπούδες» μείωσαν απλώς στο 61’ με τον Βάρντι για το τελικό σκορ. Η ομάδα του Ρότζερς έψαξε στα εναπομείναντα λεπτά για το 2-2 αλλά δεν κατάφερε να κάνει ότι της έκανε η Νάπολι πριν μερικές ημέρες στο Γιουρόπα Λιγκ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.