Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΕΠΙΚΟ comeback του ΟΦΗ: 3-3 από 0-3 κόντρα στην ΑΕΚ! (video)

ΕΠΙΚΟ comeback του ΟΦΗ: 3-3 από 0-3 κόντρα στην ΑΕΚ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2021 20:33
Ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει με 3-0 από την ΑΕΚ των δέκα παικτών στο «Γεντί Κουλέ» αλλά με τρία γκολ στο φινάλε (78’, 84’ Νέιρα, 90+2’ Βούρος) έκανε το μεγάλο comeback (3-3) και πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Αραούχο (15’), Τσούμπερ (41’) και Ανσαριφάρντ (64’) τα γκολ της «Ένωσης» που έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη.

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο 77’; Ο ΟΦΗ κατάφερε να επιστρέψει σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο, ισοφαρίζοντας σε 3-3 την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ», το οποίο γέμισε ξανά μετά τον Μάρτιο του 2020.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα στο 15’ με διαγώνιο συρτό σουτ του Αραούχο, όμως στο 36’ έχασε με αυστηρή αποβολή τον Λιβάι Γκαρσία για σπρώξιμο στον Νέιρα, ο οποίος πάντως νωρίτερα είχε σπρώξει κι αυτός τον παίκτη της «Ένωσης».

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν πτοήθηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα και στο 41’ πέτυχε δεύτερο γκολ με όμορφο τελείωμα του Τσούμπερ, ο οποίος έφερε όμορφα τη μπάλα στο αριστερό και πλάσαρε απευθείας για το 2-0. Όλα έδειχναν να τελειώνουν στο 64’ με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει με υπέροχο πλασέ για το 3-0, ωστόσο κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση του ΟΦΗ.

Στο 78’ ο Νέιρα μείωσε με κεφαλιά-ψαράκι έπειτα από εκτέλεση φάουλ κι έξι λεπτά μετά ο Αργεντινός σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, βάζοντας τους Κρητικούς ξανά στο ματς. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκαν από νέα στατική φάση. Ο Γκαγιέγο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Βούρος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.