Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη στο τελευταίο… δευτερόλεπτο για ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη στο τελευταίο… δευτερόλεπτο για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2013 20:24
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μια «ανάσα» με την πρώτη του εντός έδρας απώλεια κόντρα στον Εργοτέλη, ωστόσο Ζβόνιμιρ Βούκιτς λύτρωσε (ξανά) τον «δικέφαλο» , διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο… δευτερόλεπτο του αγώνα! Προηγήθηκε με Βερπακόφσκις (13’) ο Εργοτέλης, ισοφάρισε στο 64’ ο Κατσουράνης.

Όπως κόντρα σε Σαχτέρ και Πλατανιά, ο Βούκιτς λύτρωσε για άλλη μια φορά τον ΠΑΟΚ ο οποίος κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και να πάει με ψυχολογία στα κρίσιμα παιχνίδια με Μακάμπι και Ολυμπιακό για Γιουρόπα Λιγκ και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ο Εργοτέλης «πάγωσε» την Τούμπα, όταν μόλις στο 13ο λεπτό ο Βερπακόφσκις άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση, ωστόσο ο Αναστασίου κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του.

Μάλιστα στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Εργοτέλης «άγγιξε» το 2-0 όταν το σουτ του Διαμαντάκου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χακόμπο.

Στην επανάληψη, έπειτα από φάουλ του Λίνο, ο Κατσουράνης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στο 64’ σε 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν την ανατροπή, ωστόσο παραλίγο να την… πατήσουν, όταν στο 70’ ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα με τον Πελέ. Το γκολ δεν έρχονταν για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στο 90+1’ ο Εργοτέλης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με το «διπλό».

Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε φάουλ από το οποίο ο Βούκιτς «λύτρωσε» την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.