Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Πλήρωσε την αστοχία του ο Ολυμπιακός (video)

Super League Interwetten: Πλήρωσε την αστοχία του ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2021 22:33
Ο Ολυμπιακός σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο μισάωρο απέναντι στον Ατρόμητο και το πλήρωσε, μένοντας στο 0-0 με τους Περιστεριώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της Super League Interwetten.

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11 ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» «κόλλησαν» στο 0-0 με τον καλό οργανωμένο αμυντικά Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπήκαν με το αριστερό στη σεζόν.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέταξε στα σκουπίδια 60 λεπτά παιχνιδιού, απειλώντας ελάχιστα τους Περιστεριώτες. Αντίθετα, η ομάδα του Λόπεθ «άγγιξε» το γκολ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Στο 9’ ο Κουλούρης έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλλά ο Βάτσλικ ήταν στη σωστή θέση, ενώ στο 27’ ο Μουνίθ πήγε να βάλει το γκολ της αγωνιστικής με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση, σημαδεύοντας το δοκάρι του Τσέχου γκολκίπερ.

Ο Ολυμπιακός είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τον Ονιεκούρου αντί του ανέτοιμου Λόπες. Ο Ατρόμητος, που δεν είχε τελική στο δεύτερο ημίχρονο, αμύνθηκε αποτελεσματικά στο πρώτο τέταρτο αλλά στη συνέχεια δέχτηκε σφυροκόπημα από τους Πειραιώτες, που έχασαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Στο 65’ η κεφαλιά του Σισέ από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 71’ ο Ελ Αραμπί βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Πίριτς. Επτά λεπτά μετά ο Ονιεκούρου δεν μπόρεσε να σκοράρει με τακουνάκι από τη μικρή περιοχή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 87’ με τον Ονιεκούρου να δίνει πάρε βάλε στον Τικίνιο αλλά αυτός έπιασε αέρα και δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 90+3’ το σουτ του Ανδρούτσου μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπα λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία Πίριτς-Χατζηϊσαία αλλά η προβολή του πέρασε άουτ. Στο 90+5΄οι Πειραιώτες έχασαν ακόμα μια ευκαιρία, αφού η μπάλα στρώθηκε στον Κούντε λίγο έξω από το ύψος του πέναλτι αλλά το τελείωμα του ήταν άστοχο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.