Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Πρεμιέρα με τριάρα η ΑΕΚ (video)

Super League Interwetten: Πρεμιέρα με τριάρα η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2021 22:29
Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα. Λε Ταλέκ (7’), Άμραμπατ (62’) και Τσούμπερ (66’) οι σκόρερ της «Ένωσης», με δέκα από το 33’ λόγω αποβολής του Ρομαό οι νεοφώτιστοι που είχαν καλές στιγμές για ένα γκολ στο πρώτο μέρος.

Ιδανική πρεμιέρα για την ΑΕΚ στην Super League Interwetten. Η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι πήγε να στραβώσει με το… καλημέρα για την ΑΕΚ, αφού πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, ο Τουράμ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της «Ένωσης» αλλά αστόχησε στο τετ-ατ-ετ με τον Στάνκοβιτς, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Οι «κιτρινόμαυροι» γλίτωσαν το γκολ και στο 7’ κατάφεραν να προηγηθούν από στατική φάση. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ στο πίσω δοκάρι, ο Λε Ταλέκ έπιασε αφύλαχτος την κεφαλιά και νίκησε τον Χουετσιώτη για το 1-0.

Οι νεοφώτιστοι δεν πτοήθηκαν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 9’ το σουτ του Λένις από πλάγια θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 17’ ο Τουράμ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η ΑΕΚ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα από τις αντεπιθέσεις του Ιωνικού, ωστόσο στο 33’ ο Ρομαό σταμάτησε αντικανονικά τον Αμραμπατ, που έφευγε στην αντεπίθεση, και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.

Η «Ένωση» εκτός από το γκολ δεν είχε απειλήσει με αξιώσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασε σε μια άνετη νίκη. Η είσοδος του Τσούμπερ άλλαξε τα δεδομένα στους γηπεδούχους και από δική του ενέργεια στο 61' προέκυψε η φάση του κερδισμένου πέναλτι από τον Αραούχο. Ο Άμραμπατ ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Στο 64’ ο Τσούμπερ «άγγιξε» το 3-0, καθώς δεν κατάφερε για λίγο να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Αραούχο. Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Ελβετός κατάφερε να βρει δίχτυα με δυνατό σουτ εντός περιοχής, συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Διαδικαστικά τα εναπομείναντα λεπτά, με την «Ένωση» να είχε φάσεις και δοκάρι με τον Γκαρσία για ένα τέταρτο γκολ. Το 3-0 έμεινε εν τέλει ως το φινάλε και η ομάδα του Μιλόγεβιτς ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.