Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Καμαβινγκά η Ρεάλ!

«Έκλεισε» Καμαβινγκά η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2021 03:04
Η Ρεάλ ήρθε σε συμφωνία με την Ρεν για την απόκτηση του Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Στα 31 εκατ. ευρώ συν μπόνους έκλεισε το deal.

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Εντουάρντο Καμαβινγκά έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία με την Ρεν και φέρνει στην Μαδρίτη τον 18χρονο Γάλλο μέσο, ο οποίος φέρονταν ότι βρίσκονταν στο στόχαστρο τόσο της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία έκλεισε στα 31 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Μαδριλένων.

Το παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου, όπως έχει χαρακτηριστεί, έμενε ελεύθερος από την Ρεν τον Ιούνιο του 2022 και η ομάδα της Βρετάνης προτίμησε να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο. Ο Καμαβινγκά αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και παρότι είναι μόλις 18 ετών έχει ήδη 88 συμμετοχές με την Ρεν στην Γαλλία, μετρώντας 2 γκολ και 5 ασίστ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.