Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Ζούμπερ (pics)

ΑΕΚ: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Ζούμπερ (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2021 18:45
Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο διεθνής Ελβετός χαφ Στέφεν Ζούμπερ προκειμένου να υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρους».

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Στέφεν Ζούμπερ στην ΑΕΚ. Ο 30χρονος Ελβετός χαφ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (29/8) στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο διεθνής χαφ θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ζούμπερ είναι 40 φορές διεθνής με την Εθνική Ελβετίας, έχοντας σημειώσει 8 γκολ. Ο ίδιος αγωνίστηκε σε 4 ματς στο Euro 2020 το φετινό καλοκαίρι, μοιράζοντας 4 ασίστ, 3 εκ των οποίων στο κρίσιμο ματς με την Τουρκία για τη φάση των ομίλων. Την περσινή σεζόν ο 30χρονος σημείωσε 20 συμμετοχές με την Άιντραχτ στην Μπουντεσλίγκα, καταγράφοντας 3 ασίστ.

Συνολικά στη γεμρανική ομάδα σημείωσε 23 συμμετοχές (3 ασίστ), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γκρασχόπερς (146 συμ., 33 γκολ/22 ασίστ), Χόφενχάιμ (115 συμ., 10 γκολ/9 ασίστ), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (40 συμ., 1 γκολ, 4 ασίστ) και Στουτγκάρδη (15 συμ., 5 γκολ/1 ασίστ).

«Η ΑΕΚ μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα»


Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ζούμπερ δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και πραγματικά ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ. Ήταν μια μακρά διαδικασία. Ήταν δύσκολη η κατάσταση, αλλά τα καταφέραμε. Αυτό που εκτίμησα ήταν ότι ο σύλλογος μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα και να με πείθουν καθημερινά. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το μήνυμα μου στους φιλάθλους είναι ότι θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να κερδίσουμε κάτι πολύ μεγάλο γιατί όλοι πιστεύουμε γι' αυτό.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Ζούμπερ (pics)
ΑΕΚ: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Ζούμπερ (pics)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.