Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χατζηγιοβάνης αντί Τζόλη στην Εθνική Ελλάδας

Χατζηγιοβάνης αντί Τζόλη στην Εθνική Ελλάδας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2021 15:15
Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τραυματία Χρήστου Τζόλη.

Ο τραυματισμός του Χρήστου Τζόλη στη γάμπα από το ματς του Λιγκ Καπ της Νόριτς με τη Μπόρνμουθ θα τον αφήσει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ως εκ τούτου ο Έλληνας εξτρέμ δεν θα ενισχύσει την Εθνική στους αγώνες με Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9) για τα προκριματικά του Μουντιάλη, ενώ θα χάσει και το φιλικό την 1η του Σεπτέμβρη κόντρα στην Ελβετία.
Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, στη θέση του κλήθηκε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει:

«Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβάνης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν΄τ Σχιπ στην Εθνική Ομάδα και προστέθηκε στο ρόστερ για τους αγώνες με την Ελβετία, το Κόσοβο και τη Σουηδία».

Αναλυτικά τα 28 ονόματα της αποστολής:


Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης,

Αμυντικοί: Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης,

Μέσοι: Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι,

Επιθετικοί: Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.