Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Σαχτάρ και Σάλτσμπουργκ, γράφει ιστορία η Σερίφ με Κολοβό! (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Σαχτάρ και Σάλτσμπουργκ, γράφει ιστορία η Σερίφ με Κολοβό! (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/8/2021 00:20
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Σάλτσμπουργκ και η Σερίφ Τιρασπόλ νίκησαν Μονακό, Μπρόντμπι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα κι έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Πριγκιπάτο, οι Ουκρανοί παρουσιάστηκαν εξαιρετικά διαβασμένοι κι επικράτησαν με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0 που τους δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τον επαναληπτικό, με δεδομένο ότι πλέον δεν υφίσταται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο νεαρός Βραζιλιάνος Πεδρίνιο με υπέροχη ατομική ενέργεια σοτ 19ο λεπτό του ματς.



Επί αυστριακού εδάφους, η Σάλτσμπουργκ ήταν το ακλόνητο φαβορί πριν αρχίσει η αναμέτρηση απέναντι στην Μπρόντμπι, καθώς οι Δανοί εκτός από ντεφορμέ, παρατάχθηκαν και με πολλές απουσίες λόγω της πανδημίας.

Παρ' όλα αυτά αιφνιδίασαν στο 4ο λεπτό και προηγήθηκαν με τον Ούρε. Άντεξαν μέχρι το 56', καθώς σε αυτό το χρονικό σημείο ο Αντεγέμι έφερε το ματς στα ίσα. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο 1-1, όμως στο 90' ο Άαρονσον διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που καθιστά πλέον τη Σάλτσμπουργκ φαβορί για την είσοδο στους ομίλους.



Τέλος στη Μολδαβία έγινε και η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς. Η Σερίφ Τιρασπόλ διέλυσε με 3-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και φλερτάρει έντονα με την παρθενική της συμμετοχή σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών ο Δημήτρης Κολοβός ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ και ο γκολκίπερ Γιώργος Αθανασιάδης που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ηγέτης των Μολδαβών που πλέον βρίσκονται μία ανάσα από την... εκτόξευση στα «αστέρια» ήταν ο Ανταμά Τραορέ. Ο Αφρικανός επιθετικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 45' αλλά και που το έκλεισε στο 80'.



Και οι τρεις επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη (25/8) στις έδρες των ομάδων που ήταν φιλοξενούμενες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.