Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ «ξέρανε» την Σίτι και χωρίς τον Κέιν (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ «ξέρανε» την Σίτι και χωρίς τον Κέιν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2021 20:39
Η Τότεναμ, παρά την απουσία του φευγάτου Κέιν, κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, υποχρεώνοντας σε ήττα τους πρωταθλητές. Το γκολ της νίκης ο Σον (55’), τέταρτη σερί ήττα για τους «πολίτες» στην έδρα των «σπιρουνιών», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ομάδα που προπονεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Νούνο στον πάγκο της Τότεναμ, καθώς τα «σπιρούνια» νίκησαν με 1-0 την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της νέας σεζόν. Οι Λονδρέζοι, παρά την απουσία του Χάρι Κέιν, ο οποίος έμεινε εν τέλει εκτός αποστολής φουντώνοντας τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πανηγύρισαν 4η σερί εντός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του Καταλανού τεχνικού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δύο πολύ καλές στιγμές, με κεφαλιά του Μεντί (5’) και σουτ του Κανσέλο (6’) μέσα από την περιοχή, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια η Τότεναμ έσφιξε την αμυντική της γραμμή και δεν επέτρεψε στην Σίτι να απειλήσει με εξαίρεση μια φάση στο 35’, όπου ο Μαχρέζ βρέθηκε μόνος του έξω από τη μικρή περιοχή αλλά… κατάφερε να αστοχήσει. Η απάντηση της Τότεναμ ήρθε στο 40’ με τον Σον να φεύγει στο τρανζίσιον και να επιχειρεί το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξαιρετικά για την Τότεναμ, η οποία στο 55’ έφυγε στην αντεπίθεση και πήρε το προβάδισμα με όμορφο σουτ του Σον έξω από την περιοχή. Πέντε λεπτά μετά ο Μπεργκβάιν θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του αλλά αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Έντερσον. Από την πλευρά της, η Σίτι περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή, αφού με εξαίρεση μια ευκαιρία με τον Τόρες (70’) από στατική φάση και ένα μακρινό σουτ του Ντε Μπρόινε (84’), δεν ανησύχησε την εστία του Γιορίς.

Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Τότεναμ ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν, παίρνοντας νίκη απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας. Στα αξιοσημείωτα πως οι φίλοι της ομάδας τραγουδούσαν στην εξέδρα «Παρακολουθείς το ματς Χάρι Κέιν;»



«Άλωσε» το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Γουέστ Χαμ


Στο άλλο ματς της ημέρας, η Γουέστ Χαμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ αλλά έφυγε με το «διπλό» (4-2) από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Κρέσγουελ (18’), Μπενραχμά (53’), Σούτσεκ (63’) και Αντόνιο (66’) οι σκόρερ για τα «σφυριά», προηγήθηκαν με Γουίλσον (5’) και Μέρφι (40’) οι «καρακάξες» που πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.