Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ-Μποέμιανς με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

ΠΑΟΚ-Μποέμιανς με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/8/2021 15:20
Ο «δικέφαλος του βορρά» καλείται να πάρει την νίκη στον επαναληπτικό με την Μποέμιανς, ούτως ώστε να συνεχίσει την πορεία του στο Europa Conference League (12/08, 20:00).

Το δεύτερο ντεμπούτο του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν ήταν θετικό. Η ήττα στο Δουβλίνο (2-1) και κυρίως η μέτρια παρουσία της ομάδας δημιούργησε προβληματισμό. Πλέον, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, που πρέπει να επικρατήσουν με διαφορά δύο τερμάτων για να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffsτης διοργάνωσης.

Στο μεσοδιάστημα, δεν υπήρξε κάποιο φιλικό, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με δυνατές προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς στις οκτώ πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην Τούμπα ηττήθηκαν μόνο μία φορά (4-3-1). Μάλιστα, στο διάστημα αυτό απέτυχαν να βρουν δίχτυα μόλις σε μία περίπτωση!

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς 1:1.20X:6.00 2:11.75

Η Μποέμιανς ταξίδεψε στην Ελλάδα με αρνητική ψυχολογία, κουβαλώντας στις αποσκευές την ήττα από την Γουότερφορντ στο πρωτάθλημα (1-0). Με αυτό τον τρόπο απώλεσε το αήττητο σερί που έτρεχε από τα τέλη Ιουνίου, μένοντας στο μηδέν επιθετικά μόλις για τρίτη φορά φέτοςσε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, στην Ευρώπη αγνοούν την ήττα έως τώρα (4-1-0).

Όσον αφορά την παράδοση, αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, με εξαίρεση φυσικά την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας. Ο ΠΑΟΚ συνάντησε στο παρελθόν Ιρλανδούς, επικρατώντας και στα δύο ματς (2011 Σάμροκ Ρόβερς). Η Μποέμιανς κοντράρεται για πρώτη φορά με σύλλογο από την Ελλάδα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα προκριματικά του Europa Conference League όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.