Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ώρα για αγώνα; Ώρα για sportingbet! 

Ώρα για αγώνα; Ώρα για sportingbet! 

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/8/2021 01:11
Μετά το Champions League και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, σειρά παίρνουν τα προκριματικά του Europa League και του Europa Conference League. Σε ό,τι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς για τη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ! |21+

Η ομάδα του Ρατσβάν Λουτσέσκου, θα κληθεί να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Ιρλανδία, αμβλύνοντας τις εντυπώσεις μια κάκιστης εμφάνισης. Κόντρα σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικής, ο «δικέφαλος» βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 52’ και το γκολ του Ολιβέιρα στο 77’, απέτρεψε το… κυνήγι ενός θαύματος στη ρεβάνς της Τούμπας. Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Κάραμπαγκ, με το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Σότσι, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία.Οι μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν! |21+

Στο Europa League, η Σέλτικ μένει να σφραγίσει το εισιτήριο για τα play off, μετά το 2-4 επί της Γιάμπλονετς, ενώ ένα μικρό θαύμα θα αναζητήσει η Ανόρθωση που ηττήθηκε 3-0 από τη Ραπίντ στη Βιέννη. Τέλος, η Γαλατασαράι παραχώρησε 1-1 στην Σεντ Τζόνστον από την Σκωτία, και στα highlands θα ψάξει μια νίκη, αν δεν θέλει να απωλέσει τον στόχο συμμετοχής στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις