Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Ντέιμπι Φλόρες (video)

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Ντέιμπι Φλόρες (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/8/2021 13:52
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντέιμπι Φλόρες, με τον 25 χρονο μέσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο διεθνής με την Ονδούρα άσος έφτασε στην Ελλάδα και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Φλόρες αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην χώρα του με την φανέλα της Ολίμπια, ενώ έχει περάσει από την Μοτάγκουα της Ονδούρας και την Βανκούβερ του Καναδά.

Η ανακοίνωση:

Ο διεθνής μέσος με την Εθνική Ονδούρας Ντέιμπι Φλόρες (Deybi Flores) υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ήρθε στη χώρα μας, υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και αναχωρεί για το Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας, η οποία συνεχίζει εκεί την προετοιμασία της.

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.