Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πομάσκι: «Φέτος δεν έχει έρθει ένας να δώσει μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μίλτος» (video)

Πομάσκι: «Φέτος δεν έχει έρθει ένας να δώσει μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μίλτος» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2021 14:32
Συγκλονίζουν οι προ μηνών δηλώσεις του προπονητή του χρυσού Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργου Πομάσκι για τις άθλιες συνθήκες της Ολυμπιακής προετοιμασίας. «Φέτος δεν έχει έρθει ένας να δώσει μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μιλτος» είχε πει μεταξύ άλλων.

Όλος ο κόσμος συζητά από τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/8) για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι είχε μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην Μεσσηνία για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ολυμπιακή προετοιμασία του Τεντόγλου. Τα όσα δηλώνει είναι συγκλονιστικά:

Φέτος δεν έχει έρθει ένας να δώσει μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μίλτος. Είμαστε 5 άτομα και μένουμε σε 5 σημεία σε σπίτια στην Καλαμάτα. Να’ ναι καλά τα 3 μαγειρεία σας στην Αγορά στην Καλαμάτα όπου πηγαίνουμε και παίρνουμε φαγητό. Περιμένω τα λεφτά να μου στείλουν για να πληρώσουμε μεθαύριο. Η προετοιμασία τελειώνει.

Ότι μπορούμε κάνουμε. Ο αθλητισμός είναι δύσκολος σε αυτά τα επίπεδα. Όσο ψηλά ανεβαίνει ένας προπονητής, τόσο πιο πολύ φτωχαίνει. Εγώ με τον Μίλτο έχω κάνει φέτος 26 PCR από 60 ευρώ για να ταξιδέψουμε στην αγωνιστική περίοδο, να προετοιμαστούμε. Είχαμε τραυματισμό και έψαχνα επιδέσμους. Το καταλαβαίνετε; Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα από τα παρκούρ που έκανε. Έψαχνα σαν παλαβός στην Αθήνα να βρω ειδικούς ελαστικούς επιδέσμους. Να προστατεύσω όσο μπορώ το γόνατο και να κάνει ένα άλμα. Αυτή είναι η Ολυμπιακή μας προετοιμασία.

Το απόσπασμα από το 4:00:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.