Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μάλμε ή Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός αν περάσει την Λουντογκόρετς

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μάλμε ή Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός αν περάσει την Λουντογκόρετς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2021 13:12
Την σουηδική Μάλμε ή τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς στον 3ο προκριματικό γύρο.

Την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε ή την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον φυσικά καταφέρει να αποκλείσει την βουλγάρικη Λουντογκόρετς.

Εάν οι Πειραιώτες προκριθούν στα πλει-οφ θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι σε Σουηδία ή Σκωτία στις 17 ή 18 Αυγούστου ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 24 ή 25 του ίδιου μήνα.

Η Ρέιντζερς που είναι το φαβορί του ζευγαριού στον 3ο προκριματικό γύρο, κατέκτησε αήττητη το περσινό πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου μετά από 10 χρόνια. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είχε 32 νίκες, 6 ισοπαλίες και καμία ήττα, με γκολ 92-13 (!) και συνολική διαφορά 25 βαθμών από την Σέλτικ! Παράλληλα, έφτασε έως τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την Σλάβια Πράγας. Η ίδια μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα το Σάββατο (31/8), νικώντας με 3-0 την Λίβινγκστον στο «Άιμπροξ».

Από την άλλη, η Μάλμε βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού το πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μέσα Απριλίου. Μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην 2η θέση και στο -1 από την Τζουργκάρντεν με ρεκόρ 9-2-2. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε δύο δύσκολες προκρίσεις απέναντι σε Ρίγα (1-0 εντός, 1-1 εκτός) και Ελσίνκι (2-1 εντός, 2-2 εκτός).

Τα ζευγάρια των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:

Σάλτσμπουργκ – Μπρόντμπι
Κλουζ/Γιουνγκ Μπόις – Φερεντσβάρος/Σλάβια Πράγας
Μάλμε/Ρέιντζερς - Ολυμπιακός/Λουντογκόρετς
Ερυθρός Αστέρας – Σερίφ Τιρασπόλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ/Λέγκια Βαρσοβίας
Μονακό/Σπάρτα Πράγας – Γκενκ/Σαχτάρ
Σπαρτάκ Μόσχας/Μπενφίκα – Αϊντχόβεν/Μίντιλαντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.