Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Στον «αέρα» η συμμετοχή του Φαμπιάνο στον αγώνα με την Αστάνα

Άρης: Στον «αέρα» η συμμετοχή του Φαμπιάνο στον αγώνα με την Αστάνα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/7/2021 22:02
Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη, όμως ενδεχομένως να μην παίξει στον αγώνα με την Αστάνα στο Καζακστάν (22/7, 16.00).

Απρόοπτο έχει προκύψει αναφορικά με τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στον αγώνα των «κίτρινων» με την Αστάνα στο Καζακστάν, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο 29χρονος μπακ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος της τούρκικης Ντενίζλισπορ.

Ο Φαμπιάνο έχει ήδη δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όμως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας δεν έχει στείλει ακόμα την μπλε κάρτα του.

Μάλιστα υπάρχουν υποψίες ότι αυτό συμβαίνει επίτηδες μετά τα όσα έγιναν πριν το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ, όταν οι Τούρκοι επέστρεψαν στη βάση τους και δεν διεξήχθη η αναμέτρηση.

Ο Άρης έκανε παρέμβαση στη FIFA ζητώντας τη βοήθειά της προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Ακόμα και την Πέμπτη το πρωί αν φτάσει η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή, τότε μπορέσει να ενισχύσει κανονικά το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.