Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαριά ήττα με 6-1 για τον Ατρόμητο από την Έλτσε (video)

Βαριά ήττα με 6-1 για τον Ατρόμητο από την Έλτσε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2021 15:51
Ο Ατρόμητος γνώρισε βαριά ήττα με 6-1 από την Έλτσε, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους. Σε δύο αυτογκόλ υπέπεσαν οι Περιστεριώτες, που σκόραραν το μοναδικό γκολ με πέναλτι του Κωτσόπουλου (68’).

Με το αριστερό ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ατρόμητος, γνωρίζοντας συντριβή με 6-1 από την Έλτσε επί ισπανικού εδάφους.

Η ομάδα του Λόπεθ βρέθηκε πίσω μόλις στο 7’ από εύστοχο πέναλτι του Καρίγιο, ενώ λίγο αργότερα έχασε με τραυματισμό τον Γκαλβάο. Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν το πρώτο σουτ με τον Κουλούρη στο 12’, ενώ ο Έλληνας φορ είχε δοκάρι στο 36’.

Με την έναρξη της επανάληψης έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Κιβρακίδη στο 48’, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Ατρόμητος είχε νέο δοκάρι με τον Πισάνο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Έλτσε έκανε το 3-0 με όμορφο γκολ του Μπογιέ, ενώ στο 65’ η ελληνική ομάδα υπέπεσε σε νέο αυτογκόλ, αυτή τη φορά με τον Τόμασεβιτς.

Ο Ατρόμητος μείωσε σε 4-1 στο 68’ με εύστοχο πέναλτι του Κωτσόπουλου, αλλά η Έλτσε βρήκε άλλα δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά με τους Πιάτι (83’) και Μπογιέ (89’), εκτοξεύοντας το δείκτη του σκορ σε 6-1.

Πλέον, ακολουθούν τα φιλικά με Βαλένθια (21/7), Χετάφε (24/7), Λεβάντε (27/7) και Ρεάλ Σαραγόσα (30/7).

Οι συνθέσεις του Ατρόμητου:

Α' Ημίχρονο: Μανδάς, Γκαλβάο (16' Μαυρομμάτης), Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Οικονομίδης, Σάλομο, Μουνίθ, Μπετινέλι, Τζαβίδας, Κουλούρης.

Β' Ημίχρονο: Μανδάς, Τριμμάτης, Κιβρακίδης, Καρτάλης, Χατζηισαΐας, Σάνι, Νάτσος, Πισάνο, Τομάσεβιτς, Κωτσόπουλος, Τσακίρης, Μπουλάρι.

Όλο το φιλικό:




* Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Ατρόμητου στο facebook.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.