Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ:  «Τιμώρησε» την Σίτι στο 90’ ο Τόρες

Πρέμιερ Λιγκ: «Τιμώρησε» την Σίτι στο 90’ ο Τόρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2013 20:09
Η Τσέλσι ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «μπλε» επικράτησαν με 2-1 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» χάρη στο γκολ του Φερνάντο Τόρες στο 90’ έπειτα από τραγικό λάθος του Νάστασιτς που δεν συνενώθηκε με τον Χαρτ.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς με ένα γκολ και μία ασίστ χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη με 2-1, η οποία φέρνει την Τσέλσι στην δεύτερη θέση μαζί με τη Λίβερπουλ, μόλις 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν έπειτα από τρομερή ενέργεια του Τόρες, ο διεθνής φορ ετοίμασε μισό γκολ στον Αντρέ Σούρλε ο οποίος από κοντά δεν αστόχησε για το 1-0 στο 33’.

Μάλιστα ο Τόρες πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς λίγα λεπτά αργότερα, καθώς από πλάγια θέση και με τρεις παίκτες της Σίτι πάνω του, έπιασε το σουτ το οποίο κατέληξε στο δοκάρι του Χαρτ.

Στην επανάληψη, ο Αγκουέρο με τρομερό σουτ στο 49’ ισοφάρισε σε 1-1 για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στη συνέχεια περίμενε την Τσέλσι στην περιοχή της και απειλούσε κυρίως με αντεπιθέσεις.

Οι «μπλε» δυσκολευόντουσαν να βρουν τη λύση απέναντι στην άμυνα της Σίτι, η οποία κρατούσε με ευκολία την ισοπαλία καθώς δεν άφηνε ελεύθερους χώρους και δεν απειλήθηκε σημαντικά.

Ωστόσο στο 90’ ο Νάστασιτς έκανε τραγικό λάθος γυρνώντας τη μπάλα στον Χαρτ, που συγχρόνως έβγαινε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα ο Τόρες να επωφεληθεί και να διαμορφώσει το τελικό 2-1 στο φινάλε του ματς.

Δύσκολα η Τότεναμ, μοιρασιά στο «Λίμπερτι»


Πρέμιερ Λιγκ:  «Τιμώρησε» την Σίτι στο 90’ ο Τόρες
Στην 3η θέση πέρασε η Τότεναμ, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Χαλ, ωστόσο πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» χάρη σε πέναλτι του Ρομπέρτο Σολδάδο.

Οι «πετεινοί» ζορίστηκαν κόντρα στους νεοφώτιστους οι οποίοι κρατούσαν το βαθμό της ισοπαλίας ως το 79ο λεπτό. Και αυτό διότι ο Ελμοχαμαντί έκανε χέρι στο 80’ σε σέντρα του Βερτόνχεν, με αποτέλεσμα η Τότεναμ να κερδίσει πέναλτι.

Ο Σολδάδο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Έτσι, η ομάδα του Βίλας Μπόας πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, έναν μακριά από Τσέλσι και Λίβερπουλ που ισοβαθμούν στην 2η θέση και τρεις από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Στο άλλο παιχνίδι, Σουόνσι και Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο «Λίμπερτι»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.