Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Σοκ για Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», ακόμα σκοράρει η Ρεν

Σαμπιονά: Σοκ για Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», ακόμα σκοράρει η Ρεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2013 01:08
Δεν λέει να συνέλθει η Μαρσέιγ, η οποία ηττήθηκε ξανά στο «Βελοντρόμ» με 3-2 από την Ρέιμς και πλέον μετράει 3 συνεχόμενες ήττες (5 αν συμπεριληφθούν και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ).

Ούτε κόντρα στην Ρέιμς κατάφερε να πάρει καλό αποτέλεσμα η Μαρσέιγ, η οποία βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 85’, ωστόσο δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ξανά ήττα!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Αγίτε, ενώ τρία λεπτά μετά ο Άλμπαεκ «πάγωσε» ξανά το «Βελοντρόμ».

Στην επανάληψη, η Μαρσέιγ προσπάθησε να απαντήσει και αφού μείωσε στο 56’ με τον Τοβέν, ο Ζινιάκ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 85’.

Ωστόσο, ο Ονιάνγκε με γκολ στο 90+1’ χάρισε τη μεγάλη νίκη για τη Ρέιμς, που άφησε στην 5η θέση την Μάρσειγ.

Ακόμα σκοράρει η Ρεν, νέα νίκη για Γκινγκάμπ


Σαμπιονά: Σοκ για Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», ακόμα σκοράρει η Ρεν
Εντυπωσιακή νίκη πανηγύρισε η Ρεν η οποία κέρδισε με 5-0 εκτός έδρας την Τουλούζ με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Γκινγκάμπ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς πήρε νέα νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Αζάξιο και πέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας, «φλερτάροντας» με τις ευρωπαϊκές θέσεις!

Μάλιστα η νίκη ήρθε με τρομερή ανατροπή, καθώς στο 86’ ο Μποβέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Ντιαλό στις καθυστερήσεις έφερε… τούμπα το ματς για τη νίκη των γηπεδούχων!

Αντίθετα, η Νις μετά τη νίκη της κόντρα στη Μαρσέιγ, ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι μίσους με τη Μπαστιά και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τέλος, η Εβιάν πήρε «διπλό» στην έδρα της Βαλενσιέν με 1-0, ενώ η Σοσό γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Λοριάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.