Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με ανατροπές Μπάγερν και Λεβερκούζεν, πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Με ανατροπές Μπάγερν και Λεβερκούζεν, πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2013 18:38
Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Μπάγερν η οποία με κέρδισε την Χέρτα με 3-2 στην «Άλιανζ Αρίνα» χάρη σε νέα ανατροπή. Νικήτρια στο ντέρμπι η Ντόρτμουντ, 3-1 την Σάλκε εκτός έδρας, νίκη και για Λεβερκούζεν.

Όπως και κόντρα στη Μάιντζ έτσι και με αντίπαλο την Χέρτα, η Μπάγερν έμεινε πίσω στο σκορ, με τον Ράμος να «παγώνει» στο 4ο λεπτό τους γηπεδούχους για το 1-0 υπέρ των πρωτευουσιάνων.

Ωστόσο, οι Βαυαροί αντέδρασαν ξανά, με τον Μάντζουκιτς να ισοφαρίζει στο 29’, ενώ ο ίδιος στο 51’ έφερε… τούμπα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Γκέτσε τρία λεπτά αργότερα έκανε το 3-1, ωστόσο ο Μπεν Χατίρα μείωσε στο 58’ σε 3-2, δίνοντας ελπίδες στη Χέρτα.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα η Μπάγερν να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Με ανατροπές Μπάγερν και Λεβερκούζεν, πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ ήταν η νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με την Σάλκε, καθώς επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας με αποτέλεσμα να παραμείνει μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Οι Βεστφαλοί άνοιξαν νωρίς το σκορ, όταν στο 14’ ο Ομπαμπεγιάνγκ έκανε το 1-0, «παγώνοντας» την «Φέλτινς Αρίνα».

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πίεσε και για δεύτερο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα και στο 30’ στάθηκε τυχερή όταν ο Μπόατεγκ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη, ο Σαχίν με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 στο 51’, ωστόσο ο Μάιερ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, μείωσε σε 2-1 για τη Σάλκε, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 62’.

Ωστόσο ο Μπλαζικοφσκι, τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 74’, «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη για την Ντόρτμουντ.

Με ανατροπή η Λεβερκούζεν


Μπουντεσλίγκα: Με ανατροπές Μπάγερν και Λεβερκούζεν, πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ
Νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Λεβερκούζεν, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ωστόσο γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Χάν, ωστόσο ο Ρόλφες στο 34’ και ο Τσαν στο 83’, διαμόρφωσαν το τελικό 2-1, το οποίο επιτρέπει στις «ασπιρίνες» να διατηρηθούν στην 2η θέση μαζί με την Ντόρτμουντ, μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Στα άλλα παιχνίδια, η Χόφενχαϊμ επικράτησε με 4-1 στην έδρα του Ανόβερο που τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, ενώ η Μάιντς με δύο γκολ του Οκαζάκι, κέρδισε με 2-0 την Μπράουνσβαϊγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.