Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Παραμένει στην κορυφή η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Παραμένει στην κορυφή η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2013 16:47
Με γκολ των Αρτέτα και Ζιρού, η Άρσεναλ πήρε τη νίκη με 2-0 στην έδρα της γειτόνισσας Κρίσταλ Πάλας και διατηρήθηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Άρσεναλ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας μέσα στο «Σέλχαστ Παρκ», με αποτέλεσμα να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες» δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο μέρος απέναντι στο αμυντικό πλάνο των γηπεδούχων, ωστόσο στην επανάληψη, ο Αρτέτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 47’ άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες».

Τα πράγματα πήγαν να στραβώσουν στο 65’ όταν ο σκόρερ των φιλοξενούμενων είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σαμάκ, ο οποίος έτρεχε μόνος του στην αντεπίθεση.

Μάλιστα, η Πάλας «άγγιξε» την ισοφάριση στο 74’ καθώς ο Γουάρντ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Σέζνι απόκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

Εν τέλει, η Άρσεναλ με κεφαλιά του Ζιρού στο 87’ «σφράγισε» τη νίκη, με τον Γάλλο φορ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Έτσι με αυτή τη νίκη, οι «κανονιέρηδες» έφτασαν στους 22 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση, ενώ αντίθετα, η Κρίσταλ Πάλας σημείωσε την έκτη συνεχόμενη της ήττα και παραμένει σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Ίαν Χόλογουεϊ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.